SCREEN STORY - En god historie godt fortalt
SCREEN STORY - En god historie godt fortalt
Overleverne_07.jpg

Luftfoto

Vi leverer film og foto fra luften, både fra drone og helikopter.

Screen Story har RO3-sertifisering på droneflyvning. Dette vil si at vi kan løse droneoppdrag på en trygg og forsvarlig måte med godkjenning fra Luftfartstilsynet. RO3-lisensen innebærer at vi kan fly nærmere enn 50 meter, fly om kvelden og vi kan fly dronen uten at vi ser den, såkalt BLOS.

Alle våre operatører har bestått Luftfartstilsynets teorieksamen.

I Norge er det kun litt over 100 selskaper som har RO3-lisens. (Kilde: Luftfartstilsynet).

Helikopterfoto

Ved bruk av helikopter kan man skaffe seg unike bilder med høy profesjonell kvalitet. Her har man muligheten til å bruke profesjonelle kamera som for eksempel Alexa Mini og Red Helium. Vår helikopterfotograf har lang erfaring og har blant annet jobbet på flere Hollywoodfilmer som for eksempel “Downsizing” og “Snømannen”.

Bak dronen

Drone er et rimeligere alternativ til helikopter. Med dagens droneteknologi er bildene fortsatt av høy kvalitet samtidig som det gir fleksibilitet til å skaffe andre bilder enn det et helikopter kan.

Over er en liten smakebit fra opptaket med drone fra NRK-serien “Overleverne”.

Fugleperspektiv

Fugleperspektiv

Med riktig bruk av drone kan historien fortelles fra et nytt perspektiv. Bilder som tidligere bare var mulig fra helikopter er i dag mer og mer vanlig med bruk av drone. “Hvem som helst” kan i dag kjøpe seg en drone og drive med “dronefilming”. Det betyr ikke at resultatet automatisk blir bra.

Våre droneoperatører er utdannede fotografer i bunn. Vi tenker utsnitt, komposisjon og hvilke bilder som trengs for å drive historien framover, også når vi flyr.

Historien fra luften

Historien fra luften

Vi i Screen Story er opptatt av kvalitet når vi flyr drone. Bildene vi tar fra luften skal være med på å fortelle historien på samme måte som de vi tar fra bakken. Samtidig skal de være av god teknisk kvalitet. Våre droner har mulighet til å gjøre opptak helt opp til 6K, i tillegg til 4K og Full HD 1080.

Sikkerhet

Sikkerhet

Som sertifiisert RO3-operatør er sikkerhet viktig for oss. Våre erfarne operatører kjenner til mulighetene og begrensningene med droneflyving. Vi løser oppdraget på en trygg og forsvarlig måte med rutiner som ivaretar sikkerheten til alle medvirkende.

Vi kan løse følgende operasjoner: VLOS, EVLOS, nærflyging, natt/mørkeflyging og søk og redning.