SCREEN STORY - En god historie godt fortalt
SCREEN STORY - En god historie godt fortalt

Tjenester

Den gode historien finnes overalt. Den er i banken, i butikken, i hjemmesykepleien, på fabrikken og på stadion. I nyhetene, sporten og været.

Vi har kontorer over hele Norge og gjennom vårt landsdekkende produksjonsnettverk vil SCREEN STORY sørge for at din historie engasjerer ditt publikum. Og det har vi gjort siden 1983.

Skambankt_05_BTS.jpg

VÅRE TJENESTER

Vi leverer tjenester i alle ledd, fra pre-produksjon til opptak og post-produksjon

 

FILMPRODUKSJON

Vi produserer lengre dokumentarfilmer eller korte reportasjer, små postkort eller content marketing. Det kan være serier på flere episoder eller en seks sekunder lang sponsorplakat. Uansett lengde, sjanger eller type film, er vårt team klar til å møte dine utfordringer på en kreativ og åpen måte.

PROGRAM OG TV-SERIER

Screen Story er totalleverandør av program og TV-serier og kan bidra i hele prosessen. Screen Story har produsert «Korrespondentene» for TV 2 som ble nominert i kategorien Beste nyhet-, sport- og aktualitetsprogram under Gullruten 2019, «Overleverne» for NRK som vant Gullrute i kategorien Beste dokumentarserie, og vært leverandør for «Hvem drepte Birgitte?» (produsert av Filmhimmelen) på TV 2.

 
The best director is the one you don’t see.
— Billy Wilder
 

LUFTFOTO

Screen Story har RO3-sertifisering på droneflyvning. Det betyr at vi kan løse droneoppdrag på en trygg og forsvarlig måte med godkjenning fra Luftfartstilsynet.

I Norge er det kun litt over 100 selskaper som har denne typen godkjenning. (Kilde: Luftfartstilsynet).

OFFSHORE

Screen Story har sertifiserte fotografer som kan løse dine offshoreoppdrag. Våre fotografer har sikkerhets- og beredskapskurs, og utstyret vårt er godkjent for bruk offshore.

UNDERVANNSFOTO

Med profesjonelt utstyr spesialtilpasset dykking, kan vi tilby helt unike bilder fra under vannet.

REPORTASJE/NYHETSPRODUKSJON

Vårt landsdekkende team produserer daglig reportasjer og live-innslag til
TV 2 Nyhetene og TV 2 Sporten. Helt fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør. Vi er alltid beredt og klar til å rykke ut på det som skjer.
Vi er der det skjer, når det skjer.

Mikrofon.jpg

LYDPRODUKSJON

LYDDESIGN

Et godt lyddesign er like viktig for en film som bildene. En riktig plassert lyd til riktig bilde, forsterker budskapet i filmen.
Våre klippere og lyddesignere jobber tett sammen for at lyden skal løfte bildene og omvendt.

LYDOPPTAK

Screen Story tilbyr lydtjenester i hvert ledd av en produksjon. Enten det er lydopptak på location, lydopptak i studio, voiceover eller foley.

LYDMIKS

En god lydmiks er viktig for at filmen skal kommunisere riktig. Overdøver musikken det som blir sagt, kan budskapet falle gjennom, eller i verste fall bli misforstått.
Vi har fasilitetene som skal til for at lydmiksen din høres god ut, uansett om du hører den på en mobil eller i en kinosal.

Films are 50 percent visual and 50 percent sound.
Sometimes sound even overplays the visual.
— David Lynch
MI3A5591_foto_magnus_wathne.jpg

FOTO

FOTOGRAFERING

Kommunikasjon gjennom bilder er en effektiv måte å få fram et budskap. Screen Story har lang erfaring med stillfoto og kan tilby fotografering til din virksomhet. Vi tilbyr alt fra produkfoto til trykksaker, reklame til sosiale medier, til portrettbilder av ansatte til nettsider.

TIMELAPSE

Vi har spesialutstyr for timelapse og produserer svært høy kvalitet i all slags vær. Disse oppdragene tilpasses kundes behov og kan leveres som både live-feed og ferdig film. Enten det er en time, eller flere år.

ETTERARBEID

Etter en fotoshoot begynner arbeidet med å velge ut de beste bildene, redigere de og eksportere de til riktig bruk. Vi sørger at kvaliteten opprettholdes gjennom alle ledd og at sluttresultatet blir slik det skal, både på trykk og digitalt.

A good photograph is one that communicates a fact, touches the heart
and leaves the viewer a changed person for having seen it.
It is, in a word, effective.
— Irving Penn
TommyJorpeland_Postprod.jpg

POST-PRODUKSJON

REDIGERING

Det er i klipperommet filmen virkelig skapes. Det er der opptakene blir til scener, og scener til film. Våre klippere står bak TV-serien Korrespondentene for TV 2, flere dokumentarer for NRK, der i blant sesong tre av Overleverne og Den siste dosen, musikkvideoer for Jean-Michel Jarre, Kaizers Orchestra, Kvelertak og Sløtface.

GRAFIKK/VFX

Vi har lang erfaring med grafikkproduksjon til video. Vi leverer alt fra enkel supring til avanserte infographics. Vi har effektive løsninger og kan tilby et stort utvalgt av stiler og uttrykk som samsvarer med din profilmanual.

GRADING

Grading, eller fargekorrigering handler ikke bare om at filmen har rett farge, men hva man kan gjøre for å forsterke budskapet i filmen gjennom uttrykket. Vi har profesjonelt utstyr med kalibrerte skjermer som vil si at din film ser bra ut, uansett om du ser den på mobil, TV, internett eller på kino.

ARKIVTJENESTER

Film i dag er stort sett digitalt og trenger fysisk mindre plass nå enn før da de hadde store filmruller. Det betyr ikke at viktigheten av å ta vare på materialet har blitt mindre. Med våre løsninger kan du være trygg på at materialet er godt tatt vare på for ettertiden.

Streaming_01.jpg

STREAMING

SMARTE LØSNINGER

Vi tilbyr en rekke moderne løsninger for streaming. Vi har utstyret og kompetansen som trengs for å kunne sende små og store produksjoner som kan tilpasses nær sagt alle budsjett. Felles for tjenesten vår er at vi sender på en premium plattform for å kunne gi størst mulig grad av sikkerhet – bildene skal komme fram til et størst mulig publikum – det krever en del av tekniske løsninger og servere.

I tillegg til å se sendingen direkte kan seerne spole i sendingen dersom de har kommet sent inn – så går man ikke glipp av starten – og umiddelbart etter sending blir klippene tilgjengelig i opptak.

HVOR DU VIL, NÅR DU VIL

Parallelt med at båndbredden har blitt bedre har også plattformer blitt mer tilrettelagt slik at man i dag uten problemer kan sende video direkte på bedriftens hjemmeside eller på Facebook – og motta denne ikke bare på PCen på jobben, men like gjerne på mobilen eller se det på 65-tommeren hjemme.

INTERN OG EKSTERN

Streaming passer til pressekonferanser, kvartalsrapporter, produktdemonstrasjoner, intern informasjon innad i bedriften – særlig om man har mange kontorer og stor geografisk spredning, kurs og seminar og ikke minst ekstern kommunikasjon ut mot publikum og kunder.

Grensene mellom vanlig TV, og TV vi
kan produsere for din bedrift har i stor grad blitt visket ut.

AVANSERT ANALYSEVERKTØY

Med vårt analyseverktøy kan du få detaljert info om streamen. Se hvor mange som har sett på til hvilken tid, og hvilken enhet de brukte. Få oversikt over lokasjonen til de som ser på, uansett om de sitter i Australia, USA eller Norge.

ARKIVERING

Video er verdifullt også etter at sendingen er over. Ta vare på kurs og konferanser og alt det øvrige videoinnholdet ditt i et eget arkiv, slik at dette fortsetter å komme til nytte. Vi har verktøyene som sikrer effektiv og profesjonell produksjon og backup-løsningene som sikrer at bilder og lyd kommer trygt fram.